Freebies: Header
Yeah, Waalaikumusalam ^^ How bout uolls ? Sihat ? haha k hari ni Alya buat header part 2. Hari tu sikit sangat kan :) Act, Alya takde idea pon nak buat. Bedal je lah ~ Korang nak header free, Alya boleh buatkan. Pape hal contact Alya k :* Alya masuk kan sekali gus yg lepas punye, so senang lah korang nak pilih. And header semua transparent :)


http://2.bp.blogspot.com/-jdZIwADc4Vc/T6vFRHAqkCI/AAAAAAAAAnw/oIMA-Enmobs/s320/cats+(2).png




http://2.bp.blogspot.com/-Q4_holTumwU/T6vFSCMQWtI/AAAAAAAAAn4/sjjqV-G7up0/s320/cats+2.png




http://2.bp.blogspot.com/-ixjt6dK2T0A/T6vFTJu3t9I/AAAAAAAAAoA/JKIVnHRVpKQ/s320/cats.png



http://1.bp.blogspot.com/-SOUZuT5jL-w/T6vFUrSxq5I/AAAAAAAAAoI/WCT4QnPRT-U/s320/fairytales.png




http://2.bp.blogspot.com/-H_qU-xmD8bA/T6vFW3R4IaI/AAAAAAAAAoQ/-WwtVWHl_1E/s320/h.png




http://2.bp.blogspot.com/-PAkRaqREB_Y/T6vFYDnQXbI/AAAAAAAAAoY/HiaZzBFzU8w/s320/music.png 
http://4.bp.blogspot.com/-3iN4FFhsLuM/T0SaBInHn-I/AAAAAAAAAhA/JnjgJMp6AqM/s320/cats.png

P/s: Copy, Ctrl+C . Okay ? Nak kreadit, kreadit lah. Tak nak kreadit pon takpe, tak paksa :D Have FUN! ^^